Du har ingen varer i handlekurven.

Handelshuset Fjelland

Handelshuset Fjelland
Fjelland Handel og Fjelland Sport er en del av T. Fjelland & CO AS, et tradisjonsrikt familieselskap fra Stavanger etablert i 1924. Siden den gang har vi kontinuerlig utviklet vårt sortiment til å nå omfatte et stort spekter innen jernvare, verktøy, kjøkkenartikler, beslag, spiker, skruer, hus og hage – i tillegg til sport- og fritidsartikler. Våre lokaler ligger sentralt i Hillevåg i Stavanger, hvor vi har kontor, lager og showroom under samme tak. Her har vi et sortiment på over 17.000 artikler fordelt på 8.400m2. 

 

Kvalitet er avgjørende
Dette gjenspeiles i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere – og ikke minst i de produktene vi tilbyr. Alle logistikkledd kvalitetssikres - fra innkjøp og lager, til ordre- og kundebehandling. Med effektiv logistikk og gode samarbeidspartnere leverer vi til bedriftskunder og privatpersoner over hele landet. 

 

Totalleverandør i jernvaremarkedet
Vi retter oss mot detaljister innenfor industri, byggmarkedet, jernvarehandel, landhandel og kjeder. Vi yter individuell veiledning, og står til tjeneste med forhåndssalg, suppleringssalg, vareeksponering og presentasjon av nyheter. Besøk oss og se vareutvalget i vårt showroom! 

 

NOBB - vareregister
Fjelland Handel er representert som vareeier og leverandør i NOBB, og vi registrerer våre varer og priser i NOBB sitt sentrale vareregister. Våre NOBB-avtalekunder kan således få tilgang til vare- og prisinformasjon fra www.nobb.no.


Handelens lette tropper: den Stavangerske agent 1951

 


Rogalands Avis 04.02.1984

Rask levering med PostenTrygg betalingHent i butikk – Stavanger